Laden...

Shiatsu Namikoshi

Shiatsu Namikoshi betekent letterlijk “druk met de vingers” en is een manuele therapie die zijn oorsprong kent in Japan. De therapie is wereldwijd verspreid door het Japan Shiatsu College, met behulp van diverse Europese en Amerikaanse Shiatsu-meesters.

Shiatsu Namikoshi is een integrale therapie. Tijdens iedere sessie wordt het hele lichaam behandeld omdat over het algemeen lokale behandeling slechts tijdelijk effect heeft op de symptomen en niet de oorzaak geneest.

Shiatsu Namikoshi gebruikt alleen de handen en de vingers voor de behandeling.

Shiatsu Namikoshi is een lichaamsgerichte therapie waarbij met de vingers/duimen, en de handen druk wordt toegepast.  Deze druk wordt loodrecht op de huid uitgeoefend en wordt aangepast aan de reacties van het behandelde gebied, met als doel niet alleen de huid te stimuleren, maar ook de spieren, het hormoonstelsel en het centrale en perifere zenuwstelsel.

Door de Shiatsu behandeling wordt de vrije energiestroom zoveel als mogelijk hersteld en gaat de energie weer vrij door het lichaam stromen.  Men ervaart over het algemeen een diepe ontspanning en het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.  Shiatsu Namikoshi versterkt het afweersysteem van het lichaam, waardoor de algehele gezondheid en het gevoel van welzijn zowel lichamelijk als emotioneel opzicht vooruit gaan.

Complete behandeling €75.00