Laden...

Voor bedrijven

Stoelshiatsu is een verkwikkende drukpuntmassage.

Shiatsu op locatie

Shiatsustoel - Shiatsu praktijk Grootegast - Jannie Cruiming
Wist u dat meer dan 50% van de werknemers een risicogroep voor Cans/RSI is? Dit zijn vooral klachten aan de armen, nek en schouders. Vooral werknemers die beeldschermwerk verrichten of onder hoge werkdruk werken, zijn gebaat bij een stoelmassage. Het aanbieden van stoelmassages binnen uw bedrijf kan als preventief maatregel een onderdeel vormen van uw ziekteverzuimbeleid.

De stoelmassage kan de concentratie verhogen, meer energie geven, verkwikken, stress verlagen, spanning en stijfheid in de spieren reduceren en de bloedsomloop stimuleren.

Voor promotie en beursactiviteiten. KWF draag ik mee in mijn praktijk, bijv. “Samenloop voor Hoop”.

Voordelen

Vermindert stress

Shiatsu therapie biedt ontspanning en kan klachten door een slechte werkhouding verminderen. Het bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Je voelt je weer ontspannen, fit en energiek.

De therapie bevordert tevens de circulatie, wat een betere aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen betekent. De productiviteit van de werknemer wordt hierdoor verhoogt.

Laagdrempelig

Het vindt plaats in uw organisatie, met de speciaal ontworpen massagestoel die zorgt voor de optimale ontspannen houding. De stoel is wendbaar en wordt meegenomen door de praktijk.

Kleding kan aan gehouden worden, want de massage wordt boven de kleren gegeven. Het duurt enkel een 20 minuten (tarief €30.00), waarna de medewerker gewoon weer aan het werk kan.

In mijn praktijk behandel ik ook op de massagestoel, dat is 45 min. €42.50

Fiscaal aftrekbaar

De overheid stimuleert stoelmassage bij bedrijven en zorgt voor fiscaal voordeel. Hierdoor zijn de kosten van een stoelmassage voor bedrijven met een arboplan aftrekbaar van de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Stoelmassage is bij structurele inzet fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, zelfs wanneer van de medewerkers een eigen bijdrage wordt gevraagd. Ook de BTW is verrekenbaar.

Kortom, het proberen waard! Voor vragen ben ik altijd bereikbaar.